Schilders

Schilders inhuren voor de buiten- en/of binnenkant van uw pand

Wilt u de buitenkant van uw bedrijfspand laten schilderen? Of juist de binnenmuren een nieuwe look geven? Schilder- en glaswerken van Bebberen is hét schildersbedrijf van de omgeving dat u van dienst kan zijn met wandafwerking, schilderwerken en glaswerk. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis kunnen wij uw ideeën naar wens uitvoeren. Wij werken nauwkeurig en met de beste materialen. Alleen het beste voor uw onroerend goed is goed genoeg. Als schilders hebben wij passie voor ons vak. Van ons mag u het volgende verwachten:

  • nette werkwijze
  • kwaliteit
  • heldere offerte
  • oog voor detail
  • duidelijke communicatie

Schilders voor binnen

Met binnenschilderwerk zorgen wij niet alleen voor een kleurtje op de muren. We creëren sfeer en zorgen voor een nette, professionele uitstraling. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij verschillende soorten wandafwerking verzorgen. Denk aan glasvezelbehang en het sausen van muren. Oneffenheden en scheuren werken wij weg. Indien gewenst kunnen wij tevens het glaswerk verzorgen. Wij leveren voor ieder raam het beste glas!

Schilders voor buiten

Houtwerk heeft regelmatig onderhoud nodig. Heeft uw pand bijvoorbeeld houten kozijnen? Dan kunnen onze schilders dit schilderen. Hierdoor ziet het er niet alleen mooi uit maar is het ook nog eens beschermd. Na een schilderbeurt door van Bebberen ziet uw pand er weer piekfijn en representatief uit!

Onderhoud en services

Onze schilders zijn tevens inzetbaar voor diverse onderhoudsklussen aan uw schilderwerk. Zo kunnen wij houtrot repareren en herstellen wij schilderwerk. Bent u benieuwd hoe de staat van het schilderwerk is? Maak dan een afspraak. Wij komen langs om het schilderwerk te bekijken. Aan de hand hiervan kunnen we een prijsopgave maken van de eventuele herstelwerkzaamheden.

Glasvezelbehang

Eén van de bekende soorten wandafwerking die onze schilders kunnen verzorgen is glasvezelbehang. Dit populaire materiaal zorgt voor een gladde afwerking, versteviging en een warme uitstraling. Zo kunt u kiezen uit diverse kleuren, structuren en motieven. Prachtig voor in kantoor.

Meer informatie? Onze schilders inhuren? Neem contact met ons op. Graag bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van Bebberen BV logo
Van Bebberen BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Certificering logo's
     
Van Bebberen BV logo
Van Bebberen BV

Copyright © 2021 Van Bebberen BV - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap