Schilder in Utiliteit
Utiliteit

Schilder in Utiliteit voor periodiek onderhoud 

Is uw pand hard aan een nieuwe lik verf toe? Wilt u uw pand optimaal beschermen tegen de weersinvloeden in Nederland? Of ziet het aanzicht er niet meer fraai uit? Voor talloze redenen kunt u dé schilder in Utiliteit inschakelen: Schilder- en glaswerken van Bebberen. Schilder- en glaswerken van Bebberen is dé schilder in Utiliteit en staat graag voor u klaar. Wij zijn al meer dan 47 jaar werkzaam binnen het vak en inmiddels uitgegroeid tot ambachtelijk schildersbedrijf die kwaliteit levert binnen de onderhoudsmarkt. Alle gebouwen hebben door de jaren heen onderhoud nodig. Graag verzorgen wij dan ook het schilderwerk van uw vastgoed. Als u kiest voor onze schilder in Utiliteit bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en goede service. Wij weten als geen ander wat een klantgerichte en projectmatige aanpak betekent. Voor ons betekend  kwaliteit onder meer het voldoen aan verwachtingen en afspraken nakomen met belanghebbenden. Wilt u ook profiteren van de voordelen die onze schilder in Utiliteit biedt? Maak dan een afspraak.

Onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw woning is zowel binnen als buiten noodzakelijk. Dit houdt uw woning in goede conditie en voorkomt problemen. Vooral aan de buitenkant is het belangrijk om tijdig onze schilder in Utiliteit in te schakelen voor onderhoud. Door ons klimaat krijgen de muren, gevels en kozijnen te kampen met rot en schimmels. Wanneer u niet tijdig uw huis laat schilderen door onze schilder in Utiliteit leidt het verfwerk hieronder. Naast bescherming zorgt vakkundig schilderwerk voor verfraaiing van het uiterlijk van uw woning of pand. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis.

Verleng de levensduur

Materialen aan uw pand of woning staan onder invloed van wind, regen en zon. Om ervoor te zorgen dat de levensduur van deze materialen wordt verlengd kunt u de schilder in Utiliteit van : Schilder- en glaswerken van Bebberen inschakelen. Onder buitenschilderwerk verstaan wij het schilderen van:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Gevels
  • Dakkapellen
  • Ramen

Dit doen wij voornamelijk aan kantoorpanden, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, winkels en woningen met aandacht voor kwaliteit. Het borgen van de kwaliteit binnen het bedrijf wordt mede bewerkstelligd door het goed geïmplementeerde en gecertificeerde Kwaliteits Management Systeem volgens ISO 9001:2008.

Advies

Weet u niet welke verf of kleuren het beste bij uw woning passen? Onze schilder in Utiliteit geeft u tevens vakkundig advies over toe te passen verfsystemen en kleurtoepassingen eventueel in combinatie met een verftechnisch advies van bekende verfleveranciers als Sigma Coatings, Wijzonol Bouwverven, Sikkens  etc. Maak nu een afspraak en sluit een onderhoudscontract af. Zo  heeft u nooit meer omkijken naar het verfwerk.

 

 

 

Van Bebberen BV logo
Van Bebberen BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Certificering logo's
     
Van Bebberen BV logo
Van Bebberen BV

Copyright © 2021 Van Bebberen BV - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap