Wandafwerking tekst

Wandafwerking

Wandafwerking bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een pand. Als allround schildersbedrijf voor de zakelijke markt kunnen wij verschillende soorten wandafwerking verzorgen. Wilt u graag wandafwerking in uw kantoorpand met glasvliesbehang? Of liever vinyl? Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, te luisteren naar uw wensen en het hanteren van de juiste werkwijze zorgen we voor wandafwerking waar u blij van wordt. Of het nu gaat om kantoorpanden, ziekenhuizen of appartementencomplexen, wij staan voor u klaar.  

Wandafwerking als de finishing touch

Wandafwerking wordt ook wel gezien als dé finishing touch. Graag biedt Van Bebberen u meerdere mogelijkheden om de juiste sfeer en uitstraling te kunnen creëren. Dit zorgt niet alleen voor een fijne werksfeer maar ook voor een goede uitstraling voor uw klanten, partners en gasten. Weet u niet precies welke wandafwerking het beste bij uw pand past? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van eerlijk en deskundig advies. Wij hebben al voor vele kantoren, zorginstellingen en vastgoedbeheerders opdrachten mogen uitvoeren. Graag doen wij dit ook voor u.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is een geschikte wandafwerking wanneer u graag strakke en gladde wanden wilt. Dit werkt namelijk egaliserend. Daarnaast is glasvliesbehang scheuroverbruggend. Vooral met nieuwe panden kunt u te maken krijgen met scheuren in de binnenmuren. Dit komt meestal door verzakking of vocht in de muren. Vliesbehang gaat dit tegen. Het zorgt voor verstevigde muren. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij dit op diverse manieren afwerken.

Duurzame kwaliteitsproducten

Ook voor wandafwerking maken wij gebruik van professionele en duurzame kwaliteitsproducten. Hiermee garanderen wij het beste resultaat. Dit in combinatie met onze ervaring maakt ons een betrouwbare en goede partner in schilderwerken. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in verschillende technieken van wandafwerking. Graag bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen.

Van Bebberen BV logo
Van Bebberen BV
Certificering logo's
     
Van Bebberen BV logo
Van Bebberen BV