Glaswerken Tekst

Glaswerken

Geen enkel bedrijfspand kan zonder passend glas. Ramen zorgen niet alleen voor lichtinval en ventilatie maar ook voor de juiste sfeer. Naast schilderwerken houden wij ons bezig met glas. Wij zorgen voor optimale beglazing: mooi, functioneel en energiezuinig. Glas is een belangrijk onderdeel van panden en draagt voor een groot deel bij aan comfortabel werken. Bevat uw kantoorpand nog enkelglas? Schakel ons dan in. Voor een optimaal woon-, werk- en leefklimaat is het van belang dat glas goed geïsoleerd is. Ons team levert en plaatst allerlei soorten glas zoals:

  • Isolatieglas
  • gelaagd glas
  • gehard glas
  • brandwerend glas
  • figuurglas

Met het toepassen van isolatieglas maken wij uw pand niet alleen comfortabel maar ook nog eens energiezuinig. Dit draagt bij aan duurzaamheid en verhoogt de waarde van uw pand.

Glas- en schilderwerk

Beglazing en schilderwerken zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Doordat wij gespecialiseerd zijn in glas- en schilderwerk kunnen wij dit combineren. Wanneer de ruiten in een pand vervangen moeten worden kunnen wij tevens het schilderwerk herstellen. Voordeel? Efficiëntie, scherpe prijs en één aanspreekpunt.

Isolatieglas

Isolatieglas is een vorm van dubbel glas die zorgt voor een betere isolatie. Mede hierdoor is dit één van de meest gekozen glassoorten. Dit glas bestaat uit twee glaslagen met daartussen een lege ruimte. Deze ruimte is gevuld met droge lucht en heeft een isolerende werking. Afhankelijk van uw wensen en het soort pand kan er gekozen worden voor HR glas. Door middel van een warmte reflecterende metaalcoating op het glas is de isolatiewaarde nog hoger. Naast de isolerende eigenschappen is het sterk.

Gelaagd glas

Op zoek naar glas dat zorgt voor veiligheid, bescherming en geluidswering? Dan is gelaagd glas beslist een aanrader. Deze variant zorgt er namelijk voor dat er minder snel een breuk kan ontstaan. Mocht er toch een breuk ontstaan zorgt het glas ervoor dat het niet in allemaal kleine stukjes uiteen valt. Het is dus niet alleen maar minder breekbaar maar ook veiliger op het moment dat het toch breekt.

Brandwerend glas

Brandwerend glas is ook wel veiligheidsglas. Het heeft namelijk een brandvertragende werking. Indien er brand ontstaat zetten de tussenlagen uit en zorgen zij voor een absorberend brandscherm. Andere glassoorten zullen snelle breken. Vooral in kantoorpanden raden wij dit glas aan.

Meer informatie over de andere glassoorten of onze glasservice voor de zakelijke markt? Neem gerust contact met ons op.

Van Bebberen BV logo
Van Bebberen BV
Certificering logo's
     
Van Bebberen BV logo
Van Bebberen BV